mærk søvn

Sofie Kempf

DKK499,00

Kategori:

Beskrivelse

OBS! Spørgetime om søvn på facebook tirsdag d. 27. april kl. 15-16
Sofie stiller sin store viden og erfaring til rådighed og svarer på dine spørgsmål om søvn.
Link til facebook-begivenhed

 

Om Sofie

Sofie er en af spydspidserne i Danmark inden for Embodiment; hun arbejder således med at øge den kropslige dimension i organisationer, blandt ledere og inden for stressbehandling. Med den kropslige dimension bevæger vi os fra en ren mental forståelse til at arbejde med at opleve og erfare og herefter forstå.

Sofie er founder af Core Energy, der styrker bæredygtigt arbejdsliv og ledelsesudvikling med metoder, der involverer den kropslige dimension i læringsfeltet. Core Energy har eksisteret siden 2008. Sofie udgiver desuden podcasten MED KROPPEN SOM ØRE, hvor hun deler ud af al hendes viden.

Sofie er sygeplejerske, cand. mag i psykologi og voksenpædagogik, kropsterapeut, coach, heltetræner & advance facilitator i Social Presencing Theater. Hun har haft en daglig kropslig og meditativ praksis, siden hun var 18 år. Hendes kropslige praksis indeholder yoga, dans, muskeltræning og ophold i naturen. Endvidere trænede hun kampsport i hendes yngre dage.

Søvn er en væsentlig faktor for, at vi kan lære og udvikle os. Derfor har søvn altid haft en særlig interesse for Sofie, som følger den nyeste internationale forskning inden for området.

Om forløbet

Formålet med forløbet er at hjælpe dig til bedre søvn. Forløbet giver dig en grundforståelse for vigtigheden af søvn og et billede af, hvad der sker, når vi sover. Derudover tages du igennem døgnets faser og dertilhørende konkrete øvelser og metoder til at sikre dig en god nattesøvn.

Forløbet er sammensat af 5 moduler, der trin for trin hjælper dig til en god og tilstrækkelig søvn. I de enkelte moduler bliver du først klædt på med viden og efterfølgende guides du i konkrete øvelser. Alle øvelser i forløbet er desuden samlet i et afsluttende og selvstændigt modul til hverdagsbrug, så du kan gå direkte til øvelserne, hvis du får brug for det.

Modul 1                        Indføring                      37 min
Modul 2                     Mærk dagen                   53 min
Modul 3                  Mærk din aften                 44 min
Modul 4                    Mærk natten                   30 min
Modul 5                Mærk din morgen               48 min

Hvad
Søvnforskning er i sin spæde udvikling. Dog ved vi, at søvn er afgørende for vores præstation og mod her og nu samt vores sundhed på længere sigt. Forløbet er bygget op af essensen af mange års arbejde med stressede og udbrændte mennesker og med det at skabe et bæredygtigt arbejdsliv. Metoderne er gennemprøvet og nemme at tage i brug – også i en travl hverdag.

Hvordan
Forvent at du både får noget til hjernen og til kroppen, og at du inviteres til at lave øvelser både stående, liggende og siddende. Øvelserne bliver forklaret ud fra, hvordan de indvirker på nervesystemet, kroppen og hjernen. I udførelsen af øvelserne vil du ind imellem blive inviteret til at være nysgerrig på, hvordan en øvelse påvirker din aktuelle tilstand.

Hvorfor
At sove nok og godt er afsættet for, at vi kan være nysgerrige, åbne, modige og kreative her og nu. Sover vi for lidt eller dårligt, hænger vi nemt fast i vaner og rutiner – også selvom de ikke er gode for os eller de fællesskaber, vi indgår i. I en tid med voksende kompleksitet og hastighed er det vigtigere end nogensinde før, at vi har modet til at handle på det, en situation kalder på. Derfor er det vigtigt, at vi sover nok og godt.

Hvem
Forløbet er for dig, der allerede er udfordret på din søvn og som er parat til at gøre noget for at få din søvn på plads igen. Det er for dig, der ind imellem er udfordret på din søvn og som gerne vil forebygge og have redskaber til at håndtere, når det sker. Og for dig, der kan have svært ved at prioritere at få sovet nok.

Udstyr
I forløbet skal du bruge yogamåtte, papir og noget at skrive med. Derudover anbefales en pigmåtte og magnesium kapsler, hvis du er udfordret på søvnkvaliteten.

Online forløb på mærkmere.dk

Forløbene varer i 5 dage med op til 1 times videobaseret praksis om dagen. Det primære afsæt for forløbene er yogaserier, meditationer og åndedrætsøvelser, men også visualiseringer, refleksionsøvelser og vidensformidling forekommer. Det er sammenhængende forløb, men de enkelte dages praksisser fungerer også selvstændigt.
Forløbene er produceret på forhånd, så du kan starte dit forløb, når din betaling er gennemført. Du betaler et engangbeløb for dit forløb – ikke abonnement. Når du først har betalt, kan du blive ved med at tilgå forløbet.