mærk din kerne

Cédric Gorinas

DKK499,00

Kategori:

Beskrivelse

Om Cédric

Cédric Gorinas underviser og tilbyder kurser i yoga, meditation/mindfulness samt privat holistisk coaching og terapi. Han er ph.d. og videreuddannet indenfor yoga og kropsbaseret psykoterapi. Al hans viden, personlige praksis og mange års erfaring danner grundlag for dette forløb om din kerne.

Cédrics overordnede rettesnor er at hjælpe mennesker til øget bevidsthed med fokus på forbindelsen mellem krop og sind. Cédric er spirituel anlagt, men når han hjælper mennesker med at finde ind til kernen, er det altid igennem kroppen og forankret i den konkrete og nutidige virkelighed.

Cédric arbejder oplevelsesbaseret, som for ham betyder, at erkendelser skal mærkes. Det handler altså ikke kun om hovedet, men om at opnå en følelse af at vide med kroppen og hele systemet.

Han er oprindeligt franskmand, men bosiddende i Danmark på 13. år. For fire år siden lyttede han til sit kald, da han valgte sin karriere som forsker og økonom fra og dedikerede sig 100% til arbejdet på tværs af menneskers kroppe, sind og hjerte.

Om forløbet

I dette forløb bliver du introduceret for en serie af øvelser med fokus på din kerne. Formålet med forløbet er at give dig en helhedsoplevelse af din kerne, som du kan bruge i din hverdag fremover; et indre ”go-to place”, du kan besøge, når du har brug for en timeout fra omverdenens krav og forventninger og at finde dig selv igen.

Forløbet varer 5 dage med daglige guides på op til en times tid – se nedenfor. Du føres igennem et sammenhængende forløb, der hver dag bygger ovenpå gårsdagens guide gennem en ny kropslig oplevelse af din kerne (de enkelte guides har også værdi som selvstændige praksisser). Som en lille bonus får du også en kort hverdagsguide, der samler hele forløbet i en praksis, du kan bruge i din hverdag fremover.

Dag 1                   Find centrum                 17 min
Dag 2                       Stabilitet                     61 min
Dag 3                     Fordybelse                   23 min
Dag 4                          Tillid                         72 min
Dag 5                Centrale læringer             61 min
Dag 6+                Hverdagsguide               20 min

Hvad
Forløbet hviler på traditionel yogavisdom; dette i form af en grundide om en menneskelig kerne, som det sted, der rummer dit sande jeg. I dette forløb arbejder vi med kernen, som et sted, hvor du kan finde tillid, nærvær og stabilitet. Forløbet giver dig fysiske og mentale oplevelser af denne kerne og kultiverer din evne til at vende tilbage til den.

Hvordan
Ideen om en kerne kommer fra den mere spirituelle side af yogaens univers. Det er et imaginært sted, men teknikker, praksisser og metoder til at arbejde med kernen er både kendte og konkrete. Forløbet indeholder guidede yogasekvenser, meditationer og åndedrætsøvelser, ligesom at der arbejdes med refleksion og visualisering. Yogaen i forløbet er baseret på alignmentbaserede og hjertecentrerede Hatha yoga former. Den er let dynamisk, hvilket vil sige, at den ene stilling efterfølger den næste i et roligt flow.

Hvorfor
Efter forløbet har du oplevet at forene din krop og dit sind i et fokus. Samtidig har du fået en værktøjskasse med praksisser, som du kan bruge til at forbinde dig med følelser af tillid, nærvær og stabilitet. Og sidst, men ikke mindst har du givet dig selv dedikeret tid til din kropslige og mentale velvære.

Hvem
Forløbet er for dig, der er motiveret for at komme i bedre kontakt med dig selv. Du har måske i forvejen stiftet bekendtskab med yoga og er nysgerrig på at undersøge, hvad yoga er mere end bare en fysisk praksis. Du er åben for ideen om, at stilhed og mere krop kan gøre det lettere at se klart og træffe gode beslutninger.

Udstyr
Du skal bruge yogamåtte og en meditationspude. Hvis ikke du har en meditationspude, går det fint med en god pude eller at sidde på en stol. Find evt. yogablok, hvis du har og et tæppe til afspændingen.

Online forløb på mærkmere.dk

Forløbene varer i 5 dage med op til 1 times videobaseret praksis om dagen. Det primære afsæt for forløbene er yogaserier, meditationer og åndedrætsøvelser, men også visualiseringer, refleksionsøvelser og vidensformidling forekommer. Det er sammenhængende forløb, men de enkelte dages praksisser fungerer også selvstændigt.
Forløbene er produceret på forhånd, så du kan starte dit forløb, når din betaling er gennemført. Du betaler et engangbeløb for dit forløb – ikke abonnement. Når du først har betalt, kan du blive ved med at tilgå forløbet.